cibakilaci@hupont.hu

Néhány gondolat Cibakházán

2013. Január

   Tavaly minden hónap valami gebasszal indúlt. Amilyen jól indúlt ez az év azt hittem, hgy ez a rendszer megszakad, de tévedtem!!!!!

     A legnagyobb promlámám, hogy a számítógépem elromlott. Valószínű, hogy a videókártyája met tönkre. Egy nagy paca jelenik csak meg rajta.

    Először lementem a művházba dolgozni, de ott csak egy órát lehet a gép mellett tölteni. Gondoltam egyet és rádugtam a régi monitoromat és láss csodát!!! Ugyan csak csökkentett módban, de el tudom indítani a gépem.

   Filó Gergő (Cipri veje) próbálkozott a javítással, de eddig cskély eredménnyel. Megint leviszem hozzá, hátha tud valamit kezdeni vele.

   Ez az egyik, ami a legnagyobb baj. A másik az, hogy a régi Samsung tévémet el tudtam volna adni  eFt-ért, de mit ad isten ami eddig működött, annak most nincs hangja. Nak valószínűséggel annak meg a hangkártyája ment ki. Mindig szarik a kutya valamit. Nem értem, de valami átok ülhet rajtam!

   Na midegy valami csak lesz. Viszont azon mosolygok magamban, hogy ugye Zsunának boldog újévet kívántam, de Ő azóta sem jelentkezik. Mindjárt itt a február és névnapja lesz. Én addig kivárok, akkor majd felhívom.

   Most szétszedem a gépet és leviszem Gergőhöz, hátha tud vele valamit kezdeni.

   Végül is levittem és sikerült neki használható állapotba hoznia. Feltelepítette a Vindows 7-et és így már normál üzemmódban is működik, de csak külső monitorral. Még jó, hogy az Apród hiirdetésemre nem vitték el. Most meg vagyok vele elégedve, de a képpernyő csíkos. Videókártyát kellene cserélni, de nem tudom hogyan lesz megoldva. Anyagilag teljesen lerobbantam.

    Anyutól is kértem 20 e Ft-ot, azt is vissza kellene adnom valamikor.

   Most jön Február, kíváncsi leszek molyen meglepetéseket fog tartogatni számomra.

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 26
Heti: 141
Havi: 466
Össz.: 64 183

Látogatottság növelés
Oldal: 2013. Január
cibakilaci@hupont.hu - © 2008 - 2024 - cibakilaci.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »