cibakilaci@hupont.hu

Néhány gondolat Cibakházán

2014. Január.

   A január csendesen telt. Nagy fogadalmat nem tette, pl., hogy leszokom a dohányzásról, de radikálisan lecsökkentettem.

   A régi számítógépem kalaviatúrája negadta magát, de szerencsére Filó Gergő szerzett egy príma gépet. Jól működik, de néhány dologban még segítségét kell kérnem abban, hogy a régi gépről a jól működő alkalmazásokat hogyan kell áttelepíteni az új gépre.

   Sikerűlt kifizetnem a számítógépet, mivel a Földvári OTP-nél elintéztem, hogy a lakossági folyószámla hitelemet emeljék meg. Így az 80.000 Ft-ról 300.000 Ft-ra módosult. Ez most nagyon jó, mivel ezen túl szerintem nem fogok pénzzavarba kerűlni.

    Anyu telefonált, hogy Kéka elesett és úgy beverte a fejét, hogy kómába kerűlt. Érdeklődtem utána de még mindig nincs jól. Anyu és Ani felmennek hozzá, majd értesítenek, hogy mi van vele.

   Szerdán (15-én) megharapott Alíz kutyája. Este 5 óra felé mentünk le Ciprihez bicajjal és ekkor történt. Béla még belerugott a fejébe, de aztán neken támadt, két helyen is megharapott. Még jó, hogy a biciklivel nem estem el.Tünde kipucolta él bekötötte mindkét sebet. Most körömvirág krémmel kenegetem, lassan gyógyulgat.

   Ráadásul mint kiderült a kutya csak 2012 szeptemberében volt beoltva. Másnap lementem a dokihoz egy tetanusz injekcióval megusztam. Alíz azóta megvizsgáltatta a kutyáját és be is oltatta. Állítólag nincs semmi baja a kutyának. Nem szerettem volna veszettség elleni oltást kapni.

   Gergő megcsinálta a gépem. Most már nem kell használnom a régi. Most már meg tudok innen csinálni mindent.

   Alíz megjelent nálam nagy lelkiismeret furdalással. Hozott ananászbefőttet, csokoládét, pálinkát, Ráadásul még adott 2 eFt-ot fájdalombíjként. Nem akartam elfogadni, de ragaszkodott hozzá, így elfogadtam. Mint mondják amit adnak azt fogadd el. Így tettem én is.

   Január 25-én leesett az első hó. Reggel havat kellett lapátolnom. Még mindig esik, holnap kezdhetem elölről.

    Voltam át Tiszaföldváron a lakossági folyószámla hitelemet rendezni. Nagyon jól sukerűlt és megemelték. Kifizettem Gergőnek a számítógépet és úgy látszik anyagi meglepetések nem fognak érni. Arra viszomt oda kell figyelnem, hogy nejogy eszaladjon alólam a Ló.

     Ja a kutyaharapásomat még mindig érzrm, de már nem veszélyes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 17
Heti: 110
Havi: 435
Össz.: 64 152

Látogatottság növelés
Oldal: 2014 január
cibakilaci@hupont.hu - © 2008 - 2024 - cibakilaci.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »